top of page

Algemene voorwaarden

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling, opleiding en transactie tussen Estetx Clinic en een klant waarop Estetx Clinic deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

2. Aanbetaling wordt in geen enkel geval terugbetaald. U kunt uw voorschot binnen 3 maanden gebruiken indien u minimaal 48h op voorhand de afspraak annuleert

3. Bij annulatie/verzet binnen 48 uur voor aanvang uw afspraak bent u uw voorschot kwijt.

4. Bij no shows dient het totaalbedrag overgemaakt te worden op onze rekening indien u later een nieuwe afspraak wenst vast te leggen.

5. Bij zwangerschap kunt u uw voorschot op een latere termijn benutten, maar wordt uw voorschot niet terugbetaald.

6. Indien je te laat komt wegens druk verkeer, gelieve dit ons te melden op het nummer 0625398906. Vanaf 15 minuten is het niet meer haalbaar om je verder te helpen, waardoor u uw voorschot kwijt bent en een nieuwe afspraak dient in te plannen.

7. De geplande afspraken kunnen verschuiven om gaten in de schema’s op te vullen voor aansluiting (max. 30 minuten verschuiving mogelijk).

 

Retourneren

Alle artikelen dienen ongeopend en onbeschadigd teruggezonden te worden. Je kunt je aankopen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling naar ons retourneren door het adreslabel duidelijk zichtbaar op het pakket te plakken. Wij adviseren het pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan verzekerd bent. Het risico van retour zenden ligt ten alle tijden bij jou of PostNL. De kosten voor het retourneren van het pakket zijn voor jouw eigen rekening. Als er aan bovenstaande wordt voldaan dan zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk binnen 14 dagen nadat je pakket bij ons bezorgd is op het bekende rekeningnummer bijgeschreven worden.

Ruilen

Je producten kunnen gemakkelijk geruild worden door de te vervangen producten te retourneren. Wil je graag andere producten ontvangen? Dan kun je een mail sturen naar info@estetxclinic.nl . Op deze manier worden de producten met elkaar verrekend.

Jouw retour wordt binnen 14 werkdagen na ontvangst verwerkt. Voor vragen betreffende jouw retour kun je altijd contact opnemen via bijgevoegd telefoonnummer of e-mailadres.

 

14 DAGEN BEDENKTIJD

Onderstaand vind je onze garantieregels en een stappenplan waarin een duidelijk overzicht staat over hoe je artikelen kunt retourneren.

  • Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, de kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

  • Wanneer je ervoor kiest het product terug te sturen, zal het product met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd aan Estetx Clinic geretourneerd worden.

  • Om gebruik te maken van het retourproces, dien je het retourformulier volledig in te vullen.

  • Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst in goede orde.

  • Let op: het product mag niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moet in de originele verpakking zitten.

  • Let op: Indien een bestelling retour gedaan wordt, dient deze in zijn geheel geretourneerd te worden. Inclusief eventueel gratis geleverd product. Indien de bestelling niet in zijn geheel geretourneerd wordt, zal de productprijs van de/het missende product(en) in rekening en/of mindering gebracht worden.

  • Wij begrijpen dat je het product goed wilt bekijken en beoordelen maar maak het om geen enkele reden open en draai niet aan eventuele doppen. Zo komt de sealing van het product los en nemen wij het niet meer terug.

  • Foutieve producten ontvangen? Controleer altijd eerst jouw bestelling, voordat je ze in gebruik gaat nemen. De producten mogen niet onrechtmatig in gebruik worden genomen en vervolgens aangemeld worden voor retour. Het gaat om hygiënische producten, die niet meer verkocht kunnen worden.

  • De kosten voor het retour sturen zijn ten alle tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren ten aller tijden je pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).

  • Mocht je het product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product voor eigen rekening zijn.

Mocht je product niet meer naar behoren werken (denk aan pompjes etc.) neem dan gelijk contact met ons op.

• Wanneer jouw product niet werkt, vragen wij altijd om een foto of filmpje van het product. Zo kunnen wij beoordelen of het echt stuk is of dat het product misschien verkeerd gebruikt wordt.

• Wanneer wij beoordelen dat het product aan de hand van de video, toch defect is. Mag deze retour gestuurd worden. Bij ontvangst zal er een onderzoek gestart worden om uit te sluiten wat er defect is en of het product niet met opzet is beschadigd.

• Wanneer wij constateren dat het product opzettelijk na een gebruik periode is beschadigd (ja dit gebeurt echt). Vergoeden wij het niet en zal het defecte product ook niet teruggestuurd worden.

• Het kan ten aller tijden voorkomen dat je het product laat vallen, gelukkig kunnen sommige producten tegen een stootje. Maar niet allemaal! Pompjes, glas en de dermarollers zijn hele gevoelige producten. Voor vallen en stoten zijn wij niet verantwoordelijk en kunnen wij helaas niks voor je betekenen. Wees dus zuinig op je producten en leg ze goed en veilig weg na gebruik.

bottom of page